FORM DOLDUR BİZİ ARAYIN
İLETİŞİME GEÇ
X
FORM DOLDURUN,
SİZİ ARAYALIM

    İşletmeler, kurumlar, akademik çevrede çalışmalarını sürdüren kişiler, sanat alanında faaliyet gösterenler, hukuki gereklilikler sebebiyle gerekliliğini hissedenler başta olmak üzere pek çok kişi çeviri desteğine ihtiyaç duyuyor. Genellikle Türkçeden ya da İngilizceden başka dillere çeviri yapılması talebiyle tercümanlık bürolarının kapısı çalınıyor. Tercümanlık bürolarına güvenerek metinlerini teslim eden kişiler çok farklı sorunlarla karşılaşabiliyor. Bu da alınacak hizmetin kalitesini düşürebiliyor.

    Bizler karacabey yeminli tercüme bürosu olarak işte tam da bu noktada tercüme hizmetleri alanında ihtiyaç duyulan özenli çalışma talebini karşılamak üzere yıllardır hizmet vermeye devam ediyoruz. Profesyonel tercüman ekibimizle birlikte çok farklı alanlarda çeviri hizmetlerimizi sizlere sunarken alacağınız hizmetlerin kaliteli olmasına da özen göstererek sorunsuz bir tercümanlık desteği almanızı mümkün hale getiriyoruz.

    Firmamızın öncelikli olarak önem verdiği yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda bizlere ulaştırdığı çeviri çalışmalarının kusursuz bir şekilde sizlere teslim edilmesini olanaklı hale getiriyoruz. Bu noktada sizlerden gelen taleplerin neler olduğunu oldukça dikkatli bir şekilde dinleyerek taleplerinizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızın bir gereği olarak profesyonel bir şekilde gereksinimlerinizin ve taleplerinizin karşılanmasını da mümkün hale getiriyoruz.

    Her geçen gün yenilenen teknik alanlar konusunda tüm ekibimizle birlikte bilgilerimizi ve kelime haznelerimizi de güncel tutarak bizlerden istediğiniz çeviri hizmetlerine her zaman karşılık verebilmeyi olanaklı kılıyoruz. Tercüme alanındaki yenilikleri de takip ederek çeviriler konusunda sorun yaşamadan destek almanızı sağlıyoruz.

    Her biri kendi alanında uzman ve uzun yıllardan beri çeviri yapmakta olan ekibimizle genç ve dinamik kadromuzu bir araya getirerek hızlı ve güvenilir çeviri çözümlerimizden yararlanmanızda söz sahibi oluyoruz. Uzman ekibimizden dilediğiniz her zaman alabileceğiniz destekler sayesinde de çeviriler sırasında aldığınız hizmetlerde karşılaşabileceğiniz sorunlarda anında çözümler üreterek müdahalede bulunuyoruz.

    Karacabey Yeminli Tercüme Bürosu Hangi Dillerde Tercüme Yapıyor?

    Profesyonel olarak hizmet veren bir tercümanlık bürosu olarak Türkiye’de ihtiyaç duyulabilecek her türlü dilde çeviri desteklerimizi sizlere sunabiliyoruz. Çoğunluğu birkaç dilde yetkin çeviri bilgisine sahip olan kadromuz sayesinde her zaman çevirilerinizi yapmak üzere hazırda bekleyen ekibimizi bulundurabiliyor ve bu sayede çevirilerinizin en kısa sürede yapıldıktan sonra sizlere teslim edilmesini de sağlıyoruz. Bizler karacabey yeminli tercüme bürosu olarak Türkçe başta olmak üzere İtalyanca, İngilizce, İbranice, Lehçe, Bulgarca, Farsça, Yunanca, Almanca, Çekçe, Arapça, Rusça, Fransızca, Romence, Azerice, Danca, Portekizce, İspanyolca, Japonca, Çince, İsveççe, Macarca, Flemenkçe dillerinde çeviri hizmeti veriyoruz.

    Genellikle işletmeler ve kurumlar tarafından uluslararası yazışmalarda talep edilen bu zengin dil çeşitliliği talepleri aynı zamanda hukuki alanda farklı ülkelerin mahkemeleri tarafından kabul edilecek çevirilerin ortaya çıkması için yeminli tercüman hizmetlerimizle de sizlere sunulabiliyor.

    Uzun yıllardan beri çeviri desteği veren bir tercümanlık bürosu olarak sadece hali hazırda çevirisi gerekli olan metinlerin tercümesini gerçekleştirmekle kalmayıp firmaların ihtiyacı olan bazı çalışmaları da yürütebiliyoruz. Bunlar arasında yer alan danışmanlık hizmetlerimizin yurtdışında iş yapmak isteyen ya da yurtdışına açılmak isteyen firmaların en çok talep ettiği çalışmalardan biri oluyor.

    Piyasa araştırmalarının yapılması başta olmak üzere firma veya ürünlere yönelik tüm araştırmalarda tüm danışmanlık hizmetlerimizi sizlere sunarak her konuda destek almanızı da mümkün hale getiriyoruz. Türkiye’deki firmaların danışmanlık hizmetlerine profesyonel çözümler getiren firmamız aynı şekilde yurtdışından gelerek Türkiye’de faaliyet göstermek isteyen firmalara da Türkiye’de piyasa, firma ve ürün araştırması desteğini sunabiliyor.

    Sadece çeviri ve tercümanlık alanında değil söz konusu araştırmaların yapılması ve raporlandırılması konusunda da deneyimli olan çeviri ekibimizle birlikte sizlerin taleplerinin karşılanmasını sağlıyoruz. Danışmanlık hizmetimize ek olarak büromuzda Rusça öğrenmek isteyen bireylere ve kurumlara yönelik olarak dil bilgisi ve konuşma becerilerini ileri seviyelere çıkaracak dersler de veriyoruz. Başlangıç seviyesi de dahil olmak üzere tüm seviyelerde adayları kabul ettiğimiz Rusça yabancı dil eğitimlerimiz ihtiyacınız olan dil becerilerini en kısa sürede kazanmanız için etkili oluyor. Özellikle konuşma derslerinde yapacağınız pratikler sayesinde tonlama ve vurgu anlamındaki eksiklerini kapatabilir ve daha özgüvenli bir şekilde Rusça konuşabilirsiniz.

    Karacabey Yeminli Tercüme Bürosu Hizmetleri

    Firmamız karacabey yeminli tercüme bürosu daha önce de bahsedildiği gibi yazılı ve sözlü alanda tercüme hizmetlerini sunarken yeminli tercüman seçeneğiyle de her yerde kabul görecek çevirilerin gerçekleşmesini sağlayabilmektedir. Aynı şekilde hukuki alanda, ticari alanda ve medikal alanda da talep edilen çevirilerin yapılmasını sağlamaktadır. Geniş kadromuz sayesinde teknik tercüme alanında çok farklı bilim dallarında ve çalışma alanlarında en geniş kelime haznesiyle destek almanızı sağlarken patent tercümesi ve yerelleştirme gibi konularda da tercüme desteklerinden yararlanmanızı sağlıyoruz.

    Daha çok mühendislik, otomotiv, tıp, bilişim gibi alanların talep ettiği patent tercümesi hizmetlerimizde patent belgelerinin çevirisini gerçekleştiriyoruz. Bu sayede ürünlerin ya da fikirlerin satılması, dağıtılması ve pazarlanması gibi konularda söz konusu buluşun küresel çapta korunmasına da öncülük ediyoruz. Özellikle hukuki açıdan hak kayıpları yaşamamak adına bu hizmeti en kusursuz şekilde almak gerekiyor.

    Tercümanlığın en hassas noktalarından biri olan yerelleştirme alanında da ihtiyacınız olan desteği sizlere sunuyoruz. Lokalizasyon adıyla da bilinen bu hizmetlerimizde yabancı reklamların Türkiye’de aynı ilgiyle ve etkiyle karşılanmasını sağlamak için Türk toplumuna ve kültürüne özel olarak uyarlanarak çevrilmesini mümkün hale getiriyoruz.

    Aynı şekilde Türk firmaların ihtiyaç duyduğu kimi alanlarda da yukarıda sayılı olan dünyanın pek çok yerindeki ülkede kullanılabilecek yerelleştirme tercümelerini ortaya çıkarabiliyoruz. Böylece reklamların, sloganların ve tanıtımların ilgi çekmesi beklenen alanlarda da dikkat çekici olabilmesini mümkün hale getiriyoruz. Becerileriyle ve deneyimiyle fark yaratan büromuzla iletişime geçerek her konuda bilgi alabilirsiniz.